Intervacc utvecklar veterinärvacciner baserat på fusioner av rekombinanta proteiner. Vårt första egenutvecklade vaccin, Strangvac®, är godkänt för försäljning i EU, Storbritanien och Norge sedan hösten 2021.

Utöver Strangvac® har vi en spännande utvecklingsportfölj av veterinärvaccinprojekt som befinner sig i en pre-klinisk fas.

Intervacckoncernen består också av vårt nordiska distributionsbolag, Nordvacc, som säljer och marknadsför djurläkemedel på den nordiska marknaden, samt vårt laboratorium för veterinärmedicinska undersökningar inom bakteriologi och mykologi, Mybac-Vettech.

Våra investerarsidor innehåller bl.a mer information om vår marknad, ägare, bolagshandlingar och i kalendern framgår mer om kommande aktiviteter. Externa analyser av bolaget görs bl.a av ABG Sundal Collier och dessa presenteras under Introduce Equity Research.

Vi ser fram emot att Du tar del av informationen och hoppas få hälsa Dig välkommen som aktieägare och delta i en spännande utveckling mot nya säkra och effektiva vacciner inom djurhälsovården.

Följ oss även på twitterLinkedin youtube Penser access Cision News

Evenemang

DatumHändelse
7-8 septemberPareto Securities' 13th annual Healthcare Conference 2022
13 september, kl. 14.30ABGSC Investor Day. Länk till inspelad presentation.
20 september, kl 9.20 Hästen i Skåne - Så stoppar vi kvarkan!
22 novemberSEB Healthcare Seminar
24 novemberErik Penser Banks Bolagsdag
1 decemberErik Penser Banks Health Care dag