Inbjudan till Intervaccs bolagspresentationer

Inför den förestående nyemissionen med företrädesrätt till Intervaccs aktieägare bjuder Intervacc in till bolagspresentationer hos Remium i Stockholm. Intervacc har nyligen offentliggjort en företrädesemission om ca 61 MSEK inför bl.a storskalig GMP-tillverkning av hästvaccinet Strangvac®.

VD Jan-Ingmar Flock presenterar bolaget och affärspotentialen inom utvecklingen av en ny generation säkra och effektiva vacciner inom området djurhälsa. Passa på att över en lunch ställa dina frågor till oss – och givetvis berör vi frågan om vad pengarna från den förestående företrädesemissionen skall användas till.

Anmäl Dig redan idag till något av följande tillfällen

  • Måndagen den 19 mars 2018
    Klockan 12.00-13.00
  • Måndagen den 26 mars 2018
    Klockan 12.00-13.00

Adress: Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
Förtäring: Lunch & kaffe

Anmälan sker på introduce.se eller via intervacc.se

Vi ser fram emot att träffa Dig som aktieägare eller möjlig ägare till en aktie från ett bolag som är världsledande inom utveckling av nästa generations vaccin mot kvarka på häst.

För mer information vänligen kontakta:
Jan-Ingmar Flock, Verkställande Direktör
E-post: jan-ingmar.flock@intervacc.com
Tel: 08-120 10 602 eller 073-334 14 11

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 mars 2018 kl. 11:00 CET.

Om Intervacc
Intervacc AB (publ) är ett bolag inom Biotekniksektorn. Bolagets huvudområden är att utveckla moderna sub-enhetsvacciner mot ekonomiskt betydelsefulla bakteriella infektioner, i första hand inom området djurhälsa. Bolagets vaccinkandidater bygger på mångårig forskning vid Karolinska Institutet och Sveriges Lantbruksuniversitet som lagt grunden till den teknikplattform vilken utgör basen i Bolagets forsknings- och utvecklingsarbete. Intervacc aktien är sedan i april 2017 noterad på Nasdaq First North listan med Remium Nordic Holding AB som Certified Adviser.